HRAJEME V BŘEZNU 2024

Milí diváci!

Jaro na dveře sice ještě neklepe, ale už nyní si můžete zpříjemnit čekání nákupem březnových vstupenek do Ypsilonky. A že je z čeho vybírat!

V pondělí 11. 3. se můžete těšit na představení Spálená 16, které je oslavou domu, v němž hrajeme, a kde odkrýváme překvapivou historii naší ulice. V pátek 8. 3. můžete potěšit každou ženu, která je vám milá, vstupenkami na hudební kratochvíli Sežeňte Mozarta!, věnovanou okolnostem vzniku slavné opery Kouzelná flétna a s neodolatelným Jiřím Kornem v roli Papagena.

Po několikaměsíční pauze máte možnost 1. 3. a 10. 3. na malé scéně Ypsilonu opět vidět již kultovní představení Jiřího Havelky Drama v kostce, pokus 2 – Mystérium skutečnosti, a ve středu 20. 3. nakouknout pod pokličku hereckého světa spolu s Jiřím Lábusem a Jaroslavou Kretschmerovou v oblíbené komedii Vratká prkna.

Do tenat opojného světa divadla se vás chystá lapit také naše nejnovější inscenace autora a režiséra Arnošta Goldflama Komedianti, kterou hrajeme 7. 3. a 18. 3. A lákavého je toho v Ypsilonce samozřejmě mnohem víc. Vyberte si z březnové nabídky a nalaďte se na jaro, i když venku zatím mrzne, až praští!

Těšíme se na Vás!

Vstupenky na březen lze zakoupit, objednat nebo rezervovat:
➽ osobně: Obchodní centrum Studia Ypsilon, pasáž Olympic, Spálená 16, Praha 1
➽ telefonicky: 702 290 811, 224 054 333
➽ e-mailem: obchodni@ypsilonka.cz
➽ on-line: PROGRAM A NÁKUP Březen